Hvem er vi?

OM OSS 

Velvære.no ble startet i mars 2019 i forbindelse med en skoleeksamen i faget digital markedsføring på høyskolen Kristiania. Vi har i forbindelse med denne nettbutikken også opprettet kontoer på sosiale medier hvor du lett kan finne oss og kontakte oss om det er noe du lurer. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å få med deg siste nytt

Om du også melder deg på vårt nyhetsbrev vil du være en av de første til å få med deg gode tilbud og kampanjer rett inn til din egen email.

VÅR VISJON

Vår visjon for denne nettbutikken er at du som kunde skal få mulighet til å kjøpe kvalitetsprodukter innen koreansk kosmetikk som hjelper deg til å ta vare på huden din. I tillegg til det er målet vårt å kunne tilby inspirerende skjønnhetsprodukter til alle aldre og kjønn. Produktene er basert på økologiske ingredienser og er dermed ekstra gode for både deg og miljøet. Vi kan garantere at produktene egner seg for ulike hudtyper og vil komme med ærlige råd som kan hjelpe deg å finne det rette produktet som passer til akkurat din hudtype. Produktene vi har nå i nettbutikken har vi selv testet og har gode erfaringer med. Det er akkurat derfor vi vil tilby de samme gode produktene til våre kunder. 

HVA SELGER VI?

Vi har plukket ut noen produkter som vi tror du vil like basert på vår kunnskap om koreansk kosmetikk. Produktene vi selger vil hjelpe deg med å ta vare på huden din etter lange dager slik at du til tross for en stressende hverdag kan holde huden din ung og vakker.

HVORFOR BØR DU BLI KUNDE HOS OSS?

Vi har en visjon om at du som kunde skal få best mulig kundeopplevelse når du handler hos oss. Vi er opptatt av din sikkerhet og at alt skal skje så trygt, enkelt og raskt som mulig. Vi har stort fokus på kundeservice og legger ekstra vekt på det å sette kundens behov og kunden før alt annet. På bakgrunn av dette vil vi derfor alltid prioritere å svare deg så raskt som mulig når du henvender deg til oss. 

VI TILBYR

Sortimentet vi tilbyr er produkter som masker og serum fra velkjente koreanske produkter. Et hav av merker og produkter har vi valgt noen spesifikke ingredienser vi har lagt mer fokus på. Disse er blant annet spor av konjakk, 24K gull, produkter som er basert på havets goder som blant annet perle essense og det velkjente produktet grønn te. Vi tilbyr høy kvalitet til lave priser med den beste servicen. Du kan dermed spare penger hver gang du handler skjønnhetsproduktene dine hos oss!

Vi vil påstå at vårt sortiment består for øyeblikket av de mest ettertraktede produktene på markedet hvor vi stadig er i utvikling.