Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Foretaksinformasjon:

Velvare Nettbutikk 

Pilestredet Park 45

0176 Oslo

Telefon: 63 84 50 77

Mail: velvaere.nettbutikk@hotmail.com

Kjøpsbetingelser og reklamasjon gjelder alle kjøp fra velvaere-no.myshopify.com. 

PRISER

Alle priser som er oppgitt i nettbutikken er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter som er forbundet med kjøpet.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ produkter på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål på mail eller livechatten. 

BETALING

Hos oss kan du velge med å betale med Visa-/Master kort. Vårt mål er å samarbeide med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du som vår kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss.

Foreløpig nå aksepterer vi de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort knyttet til disse leverandørene. 

Som nevnt vil vi gå i samarbeid med de største leverandørene innen nærmest framtid, da vil det også være mulig å betale med Vipps eller Klarna- faktura. Vi vil holde våre kunder oppdatert når vi har fått til samarbeidet med leverandørene. 

FRAKT OG LEVERING

Alle forsendelser, uansett beløp blir sendt med et sporingsnummer. Dette sporingsnummeret vil stå på den andre mailen som blir sendt til deg hvor vi forteller at varen din er på vei. Kjøper du for over 500,- har vi fri frakt i hele Norge. Bestillinger under 500,- belastes med en standard frakt på 49,- som forekommer når du går til betalingsmetoder. Pakken kan hentes på ditt lokale postkontor/ post i butikk eller få levert helt hjem til din egen postkasse. Leveringstid er normalt 15-20 virkedager, uavhengig av strekning og varene våres blir direkte sendt fra Korea. 

RETUR OG REKLAMASJON

Dersom du har mottatt feil vare eller det er mangler på ditt produkt benytter du helst returskjemaet som fulgte med i pakken.

Det er 14 dages full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto, etter vi har mottatt varen. 

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er ikke egnet for retur dersom forseglingen er blitt brutt etter levering.

Du kan også benytte returskjemaet under når du returnerer varene.

NB: Du må selv dekke porto dersom det ikke er feil/mangler som er årsak til returen.

Produktet sendes til:

Velvære Nettbutikk
Pilestredet Park 45
0176 Oslo